KARL KAPS

KARL KAPS GmbH & Co. KG. a fost fondată la 1 aprilie 1946 de Karl Kaps.
La început, compania a produs piese pentru proiectoare de cinema, apoi microscopuri de școală și de laborator, ulterior au fost adăugate obiective turistice la producție. Datorită legăturilor strânse cu industria fotografică, echipamente de laborator pentru dezvoltarea filmelor și fotografiilor au fost produse din 1960. Ca răspuns la recesiunea din această industrie, Karl Kaps s-a concentrat pe microchirurgie în anii șaptezeci și a introdus primul prototip de microscop chirurgical în 1979.

Astăzi KARL KAPS GmbH & Co. KG este specializată în proiectarea și fabricarea de microscopuri chirurgicale și diagnostice moderne. Produsele de înaltă tehnologie ale companiei sunt utilizate în întreaga lume în domenii precum: ORL, oftalmologie, microchirurgie, endodonție și ginecologie.
KARL KAPS GmbH & Co. KG este operat de familia Caps în a treia generație și a acordat întotdeauna o atenție deosebită creării opticii de înaltă calitate, cu o renumită calitate germană.
Produsele inovatoare ale KARL KAPS au fost întotdeauna dezvoltate și fabricate în unitățile de producție ale companiei situate în Asslar și Wetzlar, Germania.

KARL KAPS GmbH & Co. KG lucrează îndeaproape cu medici, universități internaționale și lideri de opinie din întreaga lume, fiind astfel capabil să identifice cerințele celor mai noi metode și standarde în tehnologia medicală și să dezvolte soluții personalizate. Compania oferă o gamă de produse care îi ajută pe medici să îmbunătățească calitatea vieții pacienților lor.

KARL KAPS se străduiește întotdeauna să obțină cele mai bune rezultate cu microscopuri de înaltă tehnologie și suport superior.

Produsele KARL KAPS sunt fabricate în conformitate cu certificatele de calitate DIN EN ISO 9001 și DIN EN ISO 13485.