DentalVibe

Un produs de la marca DentalVibe este o abordare inovatoare a tratamentului dentar fără durere. DentalVibe folosește vibrațiile pentru a bloca semnalele de durere din creier.

Istoria companiei începe în februarie 2008. Dr. Steven Goldberg dezvoltă conceptul de vibrații pentru a minimiza durerea în timpul injecției, pe baza teoriei controlului durerii propusă de Dr. Ronald Melzach (1965).

În ianuarie 2009, inventatorul Dr. Stephen Goldberg a colaborat cu Bressler Group din Philadelphia, PA pentru a dezvolta prima versiune a DentalVibe.

Și deja în ianuarie 2010, Bressler / Sambor produce primele 500 de dispozitive în China.

În februarie 2011, DentalVibe începe livrările în masă către clienți.

În aprilie 2013, DentalVibe folosește Boston Engineering Corp. pentru a îmbunătăți designul electronic și mecanic al DentalVibe, precum și controlul calității. Columbia Tech din Boston, MA preia producția Gen 3 DentalVibe, fabricată acum în SUA.

În decembrie 2014, compania a introdus Gen 4 cu tehnologie Smart Tip și electronice noi, proiectate de Boston Engineering Corp și fabricate de Columbia Tech. Tehnică nouă: vibrația de 10 secunde înainte de injecție elimină necesitatea aplicării topice. Pacienții declară că nu au dureri.

Începând din ianuarie 2019, DentalVibe introduce și sfaturi personalizabile Flexi pentru o productivitate sporită.

https://www.youtube.com/watch?v=0GQ_jti1iVw