О компании

iDent prezintă produse pentru clinicile stomatologice pe piața moldovenească. Activitatea principală a companiei noastre este vânzarea de materiale, instrumente și echipamente inovatoare și de înaltă calitate pentru dentiști și clinici dentare. Lucrăm doar cu produse de calitate de la companii de renume mondial.

Partenerii noștri includ mărci cunoscute precum: ICX-templant (Germania), ORMCO (SUA), KARL KAPS (Germania), Èclairé (Italia) și altele.

Mulți stomatologi din Moldova sunt deja familiarizați cu mărci precum Ormco Moldova, ICX Moldova și 3d-diagnostic, care au fost create de „3D CEPH SRL”. Compania a decis să-și extindă și să-și încânte clienții cu noi mărci globale în domeniul stomatologiei. Prin urmare, conducerea companiei a decis să fuzioneze mărcile existente și să se alăture celor noi.

Acum, produsele Ormco, ICX-templant, DentalVibe, Karl Kaps și altele vor fi lansate sub marca iDent.

Sperăm că această asociație va ajuta stomatologii să găsească tot ce au nevoie pentru munca lor într-un singur loc. Și va face cooperarea noastră și mai productivă.

Specialiștii IDent organizează traininguri și seminarii educaționale cu privire la utilizarea produselor noastre, astfel încât să puteți profita din plin de toate avantajele produselor noastre.

iDent este ghidat de următoarele principii în activitatea sa:

Индивидуальный подход к каждому клиенту.
Abordare individuală a fiecărui client.
Широкий ассортимент стоматологических товаров.
O gamă largă de produse dentare.
Индивидуальный подход к каждому клиенту.
Doar cele mai bune produse de la mărci globale.
Широкий ассортимент стоматологических товаров.
Vă economisim timp și bani fără a vă întrerupe munca.

Urmărim ultimele inovații și evoluții avansate din industria dentară globală. La noi puteți alege cel mai potrivit produs pentru dvs. pentru o muncă fiabilă și confortabilă cu pacientul.

Specialiștii IDent vă vor ajuta să alegeți produsul care vă interesează și să vă asigure livrarea promptă în orice parte a Moldovei.

Realizăm în mod constant diverse promoții și oferim clienților noștri reduceri favorabile.

Magazinul nostru este situat în centrul Chișinăului. Vă puteți familiariza cu întreaga gamă de produse prezentate și vă puteți consulta cu specialiștii noștri.